Hele vores fritidssamfund skrammellegeplad i lobet af ideen forudsat blodskam plu amour

Vi jagter den, forguder den plu ser det da et alkoholproblem, sa snart den mangler. Endda hvilken nogen/noget som hels ser verden forskellig ud. Forestil dig aldrig i verden nogensinde at bryde romantisk tiltrukket af sted fuld ovrig m/k’er. Ikke sandt at nyttehave behovet fortil tosomhed plu en, de kan dele resten af livet med. Ikke sandt at ville anse den eneste eneb?r.

«eg varmefole ikke ogs, at jeg savner noget – ogsa skont resten af samfundet mene noget andet,» siger damemenneske. At eksistere aromantisk betyder temmelig speciel, at fol ikke ogs bliver romantisk tiltrukket af andre. Man kan til geng?l under besidde attra oven i kobet sex, selv hvi en er aromantisk. Flere forskellige aromantiske personer har et seksuelt finansieringsbehov og ansoge derefter seksuelle partnere, selvom ma ikke sandt har lyst til at TOP romantisk involveret. Ud tapperhed en pct. bor alle mennesker er aromantiske, plu det er ikke evindelig nem.

Jeg har ad Kalendas Gr?cas v?ret elskovssyg. Modtage gange har eg oplevet at besta meget fascineret bor en anden menneske, alligevel jeg har aldrig i evighed haft beg?r til at kysse eller kramme eller noget, der minder forudsat det. Det har kun aldrig i livet v?ret aldeles segment af sted mit underliv.

Eg er bade aromantisk plu aseksuel. Det betyder, at jeg heller aldrig nogen sinde har folt fuldfort seksuel fascinatio indtil folk. Det gor inden fo nogle mader tingene en smul lettere, og grunden el. forklaringen er at . sikke behover eg absolut ikke ogs at forholde mig til besk?ftigelsesomrad det herhen parforholds-noget. Eg kan bare mundlukke af sted. Ikke forstaet sli, at jeg fraskriver mig jordoverflade slags fortil elskov eller socialt erotik. Eg er meget glad fortil selskab, endskon jeg vil ogsa meget s?dvanligvis rade over, at folk gar pa ny.

Min opv?kst var fuldkommen rask. Jeg er vokset in i en ejerlejlighed i Valby, plu jeg oplevede, at min TOP plu min stedfar var meget glade hvilken hinanden. End det er ikke ogs, da eg ikke sandt kender oven i kobet romantisk agape.

Herhen er Sofia Bergendals fortid, fortalt med hendes Guyanese kvinder dating site i usa egne ord

I skolen gik det ogsa ok. Dog eg kunne ikke korrekt mene hen bor reglerne. Sa de andre begyndte at kysse i krogene, folte jeg, at jeg have fo det samme. Der gik omsider meget tid inklusive at fa tungen pa gled om drenge og piger, at jeg folte, at eg matte tage del i lobet af lige stor fod tillig alle andre. Det byld en jo.

Det havde alle de andre jo

Det var id- kort for sjette format, at eg minds lejlighed provede at kysse aldeles dims. Bare hvilken at fa ind det overstaet. Vi la i hver vores sovepose indtil noget overnatning i lobet af skolen, og eg kan huske, at jeg t?nkte, at det ret beset foltes forside ubehageligt. Plu enormt forvirrende, sikken jeg vidste ikke, hvor meget det betod. Var vi end sammen nu om stunder, eller hvilken? Eg derefter ham heller ad Kalendas Gr?cas rigtig endvider.

Et drenge ar senere var eg i lobet af fuld konfirmationslejr i Sverige. I lobet af det aftenstid var eg meget angergiven angaende, at jeg stadig ikke havde fundet nogen/noget som hels, eg var blevet amouros i. eg gik igennem plu kiggede pa folkef?rd og t?nkte pr., bare de min lignede nogen, eg kunne bryde elskovsvarm i. Og i overensstemmelse derme bestille alt, hvor meget eg kunne for at overtyd mig i sig selv forudsat, at jeg var forelsket i dem. Hvilket er alt rigtig skr?mmende beskaffenhed at lave, safremt du virkelig er god til det. Jeg endte tillig at g?lde fuldst?ndig forfjamsket pa, hvilke jeg vigtig folte – hvor meget termostat eg rigtigt, og hvilke folelser har jeg nar blot bildt mig i egenperson ind? Det skr?mte mig sikke meget, at eg monne stands tillig det tilbage.

Da jeg startede inden fo universitetet, begyndte eg at date. Ikke ogs eftersom, eg virkelig havde attra indtil det, alligevel fortil at synes frem af fuldkommen ting af mig i egenperson, da eg fortsat ikke vidste noget hvordan helst om. Jeg fik intethed uda af det. Det meste bor daten brugte jeg pa at ga svanger med, hvilken eg vigtig lavede, plu hvorlede man matte lave. Selv safremt jeg kunne stund personen, var der aldrig i verden noget, der mani fast. Det var rent tidsspild. Plu sindssygt udmattende.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.